Matlagningskurser

Kurs i toskansk matlagning med kocken Saverio Fanciullini

  • Breakfast included
  • Daily cleaning
  • TV Sat
  • Free Wifi

Kurs i toskansk matlagning

Kursen i toskansk matlagning på Casanova di Pescille, som utarbetats av kocken Saverio Fanciullini, är en resa genom den äkta toskanska kokkonsten och dess mattradition. Alla ingredienserna kommer från vår egen produktion eller är produkter som odlats i Toskana.

Kursen introducerar deltagarna för de mest raffinerade teknikerna inom traditionell och kreativ kokkonst, och visar dem hur de kan laga rätterna som finns på restaurang Zafferanos meny även hemma.

Kursen varar cirka två timmar och följs av en lunch där de rätter som lagats under kursen avsmakas tillsammans med våra egna viner.

Kurserna går av stapeln under sen förmiddag och Saverio Fanciullini och hans team visar matlagningskonstens alla hemligheter för er, beskriver hur man går tillväga för att välja ingredienser och lär ut de nödvändiga teknikerna. Antalet deltagare är begränsat till maximalt 4 personer och den personliga vägledningen gör det möjligt för var och en av deltagarna att lära sig använda och behärska teknikerna och metoderna för att laga rätterna.

Priser

120 /per person
  • Tid: kl. 11:00

Villkor

Alla priser är per person och omfattar lektioner i köket, köksredskap och ingredienser, samt lunch med toskanska viner. Programmen finns tillgängliga från 1 april till 1 november i mån av plats.
Antalet deltagare är begränsat.