Kookcursussen

Kookcursus Toscane met de professionele Chef -kok Saverio Fanciullini

  • Ontbijt inbegrepen
  • Dagelijkse schoonmaak
  • Satelliet TV
  • Gratis wifi

Kookcursus Toscane

De kookcursus van Casanova di Pescille is een door de professionale Chef-kok Saverio Fanciullini bedachte reis door de authentieke pure Toscaanse keuken. Alle gebruikte ingredienten komen van eigen productie of zijn geproduceerd in of afkomstig uit Toscane.

Tijdens de cursus maken de deelnemers kennis met de meest geraffineerde traditionele en creatieve kooktechnieken, en kunnen zo thuis de recepten maken van het restaurant “Zafferano” in Casanova di Pescille.

De cursus van twee uur wordt afgesloten met een heerlijke lunch waar de tijdens de cursus bereide maaltijden, gecombineerd een keuze uit onze wijnen, genuttigd zullen worden.

De cursus wordt aan het einde van de ochtend gegeven. Saverio Fanciullini en zijn medewerkers zullen een aantal keukengeheimen prijsgeven, door te helpen bij de juiste keuze van ingrediënten en het aanleren van de nodige technieken. Door het beperkte aantal deelnemers -maximaal 4- en de persoonlijke begeleiding zal iedereen zich de gedemonstreerde kooktechnieken eigen kunnen maken en de recepten kunnen uitvoeren.

Tarieven

120 /per persoon
  • Tijdstip: amvanaf 11:00 am

Voorwaarden

Alle tarieven zijn per persoon en zijn inclusief de kooklessen, technische benodigdheden en ingrediënten, lunch met Toscaanse wijnen. De cursus is mogelijk van 1 april tot 1 november afhankelijk van beschikbaarheid.
Het aantal deelnemers is beperkt.