Het Agritoerisme

Agriturismo voor vakanties naar San Gimignano Siena Toscane

Het Agritoerisme

Het agritoerisme - Agriturismo Casanova di Pescille is een typische Toscaanse stenen boerderij uit de 19e eeuw en ligt op 2 km afstand van San gimignano, het stadje met de wereldberoemde torens, de middeleeuwse burcht en vele artistieke meesterwerken.

Het huis is tot in de kleinste details ingericht als een echt boerenverblijf, en ademt het boerenleven, de boerencultuur en het boerengevoel uit, een gevoel dat Monica en Roberto Fanciullini op hun gasten overbrengen. Zij doen dit werk met veel overtuiging en plezier en door hun professionele werkwijze voelen hun gasten zich onmiddellijk thuis.

Agriturismo Casanova di Pescille ligt op 300 meter hoogte, waarvandaan men een prachtig uitzicht heeft op de torens van San Gimignano. Het wordt omringd door een natuurreservaat waar men fazanten, hazen, everzwijnen, vossen, patrijzen, en in de zomernacht vuurvliegjes kan zien, en krekels kan horen sjirpen.

Casanova di Pescille ligt in hart van Toscane en van hieruit kan men het wonderschone Florence bezoeken(km.40), het betoverende Siena (km.30), het etruskische Volterra (km.25), Pisa (km.90) en de zee (km.75).

Agritoerisme Casanova di Pescille beschikt over 8 tweepersoonskamers (Bed & Breakfast) en een appartement voor 2 personen met voorzieningen incl. douche en föhn, air conditioning en zelf in te stellen verwarming, satelliet TV, kluisje, telefoon; het is voorzien van grote gemeenschappelijke ruimten, solarium en een tuin met uitzicht, zwembad, parkeerplaats, karakteristieke ontbijtzaal, winkeltje waar de producten van het bedrijf worden verkocht: Chianti wijn, Vernaccia (witte wijn) uit San Gimignano, Grappa, Vinsanto, Olijfolie, honing en zuivere saffraan.